Witam,
mam problem związany z folderami Outlooka, dodam na dzień dobry że nie znam się kompletnie na tych sprawach.
Założyłem domenę i pocztę na nazwa.pl, otworzyłem sobie pocztę w Outlooku 2007, wpisałem wszystkie potrzbne dane, mogę teraz wysyłać emaile i je odbierać.
Poniżej zamieściłem zdjęcie, w momencie gdy chcę wysłać email najpierw pojawia się w folderze osobistym - SKRZYNKA NADAWCZA, później email WYSŁANY pojawia się na dole w skrzynce odbiorczej (czerwone strzałki) dzieje się tak przy wysłanym emailu i odebranym. Orientujecie jak skonfigurować pocztę aby email wysłany lądował w WYSŁANYCH a email odebrany w ODEBRANYCH ?
Pierwszy raz się też spotykam z taką sytuacją, że chcąc usunąć email, że klikając DELETE na danym emailu zakreśla go poziomą kreską (poniżej zdjęcie) i email nadal widać, przełączając na obojętnie jaki folder u góry następnie przełączając na skrzynkę odbiorczą email znika, jak ustawić natychmiastowe usunięcie emaila ze skrzynki odbiorczej ?
Kolejne pytanie jak dołożyć foldery pod moim emailem poniżej SKRZYNKI ODBIORCZEJ ? jak np wersje robocze, kosz, skrzynkę nadawczą itd ?
Z góryry dziękuję za pomoc.