Stopka w Outlook

Pytania, uwagi, problemy związane z Microsoft Office Outlook, wersje 2007, 2010, 2013 i 2016.

Moderator: Moderatorzy

Stopka w Outlook

Postprzez netavx » Cz 03.12.2020 22:37

Witam serdecznie,
Mam pytanie:
W firmie używamy wszyscy aplikacji Outlook (2013, 2016). Każdy użytkownik ma dołączaną do wiadomości stopkę wg. firmowej formatki. Wszyscy mają maile w tej samej domenie. Czy aplikację outlook ustawić tak aby dla korespondencji wewnętrznej (w ramach jednej domeny) nie dodawała stopki lub jeszcze lepiej dodawała inną?

Pozdrawiam
Krystian
netavx
 
Posty: 1
Dołączył(a): Cz 03.12.2020 22:29

Re: Stopka w Outlook

Postprzez OShon » Pt 04.12.2020 01:59

Polska firma CodeTwo specjalizuje się w dodawaniu stopek do maili od strony serwera, (więc nie tylko obsługuje pocztę z PCta, ale i z komórki czy maca).
Odszukaj ją a dowiesz się jakie mają możliwości.
Obrazek
Oskar Shon - MVP Office Dev. 11/21, 3x MCC, 4/9/22 TechNet
Forum moderator: Outlook.pl | ExcelForum.pl | MSDN dział VBA
Zobacz fajne dodatki: Outlooka, Excela, Worda lub PowerPointa
OShon
 
Posty: 10916
Dołączył(a): Cz 19.10.2006 08:31
Lokalizacja: Projekt autorski VBATools.pl


Powrót do Microsoft Outlook 2007 / 2010 / 2013 / 2016

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości

cron