touchpad

Tematy nie należące do żadnej z pozostałych kategorii

Moderator: Moderatorzy

touchpad

Postprzez anasko » Wt 29.05.2018 16:57

czesć, coś mi nie kontaktuje touchpad w laptopie,
czy jets możliwa wymiana samego touchpada, czy torazme z klawiaturą?
to jest laptop acera
anasko
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt 29.05.2018 15:04

Re: touchpad

Postprzez OShon » Wt 29.05.2018 18:05

Zwróć sie z tym pytaniem do serwisu producenta, a nie na forum, gdzie każdy użytkownik używa innego sprzętu i może nie mieć doświadczenia z twym modelem.
Obrazek
Oskar Shon - MVP Office System/Development 11/19, 3x MCC
Forum moderator: Outlook.pl | ExcelForum.pl | MSDN dział VBA
Zobacz fajne dodatki: Outlooka, Excela, Worda lub PowerPointa
OShon
 
Posty: 9854
Dołączył(a): Cz 19.10.2006 08:31
Lokalizacja: Projekt autorski VBATools.pl

Re: touchpad

Postprzez ZnerwicowanyMarek » Cz 13.12.2018 14:00

Po pierwsze podaj model laptopa. Wtedy będziemy mogli coś więcej powiedzieć.
ZnerwicowanyMarek
 
Posty: 1
Dołączył(a): Cz 13.12.2018 13:56

Re: touchpad

Postprzez Jean » Wt 08.01.2019 22:39

U mnie działa po wyłączeniu i włączeniu ponownym, tez mam taki problem
Jean
 
Posty: 1
Dołączył(a): Wt 08.01.2019 22:38


Powrót do Inne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości